Ο Δρ Νικόλαος Γ. Κωστόπουλος αποφοίτησε το 1984 από την Ιατρική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών. Εργάσθηκε στην Μονάδα Νεφρού στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Πνευμονικών Νοσημάτων “Σωτηρία” και στην Αναπνευστική Μονάδα στο Manchester Royal Infirmary της Αγγλίας.

Ο Vaidya Asvin Barot τον εισήγαγε στον Αγιουρβέδα. Επί δέκα έτη άσκησε την ιατρική σε ιδιωτικό ιατρείο στη Harley street στο Λονδίνο της Αγγλίας, συνδυάζοντας τον Αγιουρβέδα με τη σύγχρονη ιατρική.

Από το Δεκέμβριο του 1999 διευθύνει το Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής στην Κηφισιά, στο οποίο παρέχει ιατρικές υπηρεσίες και τον επισκέπτονται για θεραπεία ασθενείς από όλο τον κόσμο.

Παράλληλα μελετούν με τον Vaidya Asvin Barot τις ψυχοσωματικές ασθένειες και την αντιμετώπιση του στρες χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που προτείνει ο Αγιουρβέδα.

Είναι μέλος του Συλλόγου Ομοιοπαθητικών Ιατρών στην Ελλάδα και την Αγγλία. Συμμετέχει σε διεθνή συνέδρια και έχει δώσει διαλέξεις σε Αγγλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία, Καναδά, Ιαπωνία και Ινδία, προωθώντας την επιστημονική εφαρμογή του Αγιουρβέδα.

Holistic AYM

Είθε όλοι να είναι ευτυχισμένοι
Είθε όλοι να είναι υγιείς
Είθε κανείς να μην υποφέρει
Είθε όλοι να βλέπουν το καλό